Salgs- og leveringsbetingelser

Du bedes venligst læse salgs- og leveringsbetingelserne igennem, før du afgiver din bestilling på køb af gavekortet ”Fjordlandskortet”


Gavekortet ”Fjordlandskortet”

Fjordlandskortet er et gavekort, der kan benyttes som betaling i en lang række forretninger i Frederikssund by, Skibby Bymidte og Sillebroen Shoppingcenter. Gavekortet er et ”ihændehaverkort” og har samme anvendelse som kontanter, kortet er uden pinkode og kan ikke spærres.

Ved køb af gavekortet accepterer du at bære risikoen for misbrug af gavekortet og dermed risikoen for det tab, du kan lide, hvis kortet anvendes af en anden uden din tilladelse, f. eks. ved tyveri af gavekortet. Det samme er tilfældet for modtageren, hvis du giver gavekortet væk eller sælger det. Da gavekortet højst kan indeholde 2.000 kr., er tabet dog altid begrænset til 2.000 kr. per kort, dog maksimalt restindestående.

 

Mistede gavekort erstattes ikke.

 

Gavekortet kan alene anvendes til betaling i de butikker/restauranter, der har tilmeldt sig gavekortordningen. Du kan til enhver tid se en liste over deltagende butikker på www.fetcgavekort.dk

Minimumsbeløbet på et gavekort er 100 kr. og maksimumsbeløbet er 2.000 kr.

Ved bestilling af gavekort medfølger et flot omslag uden beregning.

 

Fjordlandskortet udbydes af:

Frederikssund Erhverv.

Havnegade 5 A

3600 Frederikssund

T: +45 47 31 37 01

Cvr.nr. 12985177

E-mail: gavekort@fetc.dk

 

Bestilling & betaling ved personlig henvendelse.

Bestilling kan ske ved personlig henvendelse til Frederiksund Erhverv / Turistbureauet, telefonisk på +45 47 31 06 85 mandag til fredag i tidsrummet 10:00-16:00 eller ved at sende en e-mail med bestillingen til gavekort@fetc.dk

Ved bestilling af gavekort via e-mail, vil du få tilsendt en ordrebekræftelse.

 

Online bestilling & betaling

Bestilling kan ske online via www.fetcgavekort.dk
Når du har indtastet din bestilling af gavekort og gennemført betalingen, modtager du en ordrebekræftelse pr. mail. Vær opmærksom på korrekt indtastning af din e-mail adresse, så din bekræftelse når rigtigt frem.
Du er bundet af aftalen om køb af gavekortet, når du klikker på "Godkend køb", og der står "Tak for din bestilling" på din skærm.
Hvis du har tastet forkert eller begået en anden fejl i forbindelse med din bestilling, er du velkommen til at kontakte Frederikssund Erhverv /Turistbureauet på hverdage i tidsrummet 10-16, som derefter vil hjælpe dig:

 

Frederikssund Erhverv.
Havnegade 5 A
3600 Frederikssund
T: +45 47 31 06 85
Cvr.nr. 12985177
E-mail: gavekort@fetc.dk

 

Online betaling

Du kan betale med:

Dankort, Visa og MasterCard.

Din betaling håndteres af Nets betalingsmodul NetAxept. Nets håndterer alle betalinger og al kortdata og lever op til internationale sikkerhedsstandarder (den såkaldte Payment Card Industry Data Security Standard, forkortet til PCI DSS). Udvekslingen af oplysninger mellem os og databehandleren sker krypteret i SSL (Secure Socket Layer).

Beløbet trækkes først på din konto, når gavekortet afsendes.

 

Leveringsbetingelser

Gavekortet leveres normalt i løbet af 2-3 hverdage, såfremt der ikke i bestillingen specifikt er anmodet om en senere leveringsdato. Levering kan ske tirsdag til lørdag, da forsendelse sker mandag til fredag. Der er ingen forsendelse på lørdage, søndage og helligdage.

Af sikkerhedshensyn vil gavekortet blive sendt uden penge på. I forbindelse med modtagelsen af en bestilling fremsendes en aktiveringskode i en separat mail. Når du har modtaget gavekortet, skal du derfor aktivere dit gavekort på websitet www.fetcgavekort.dk. Under punktet 'Gavekort' trykker du på knappen 'Aktivér kort'. Herefter finder du de anvisninger, du skal følge for at aktivere kortet, og du modtager en bekræftelse på skærmen, når kortet er aktiveret. Du skal bruge hele kort-nummeret, der står på gavekortet ved aktivering.

Fjordlandskortet leveres kun i Danmark og alle gavekort sendes med Post Danmark (A Prioritaire). Der kan forekomme forsinkelser ved Post Danmark, som Frederikssund Erhverv er uden indflydelse på.
Såfremt et gavekort ikke bliver leveret, men bortkommer under forsendelsen, skal underretning herom ske til

 

Frederikssund Erhverv.

Havnegade 5 A

3600 Frederikssund

T: +45 47 31 06 85

E-mail: gavekort@fetc.dk

 

I sådanne tilfælde vil der blive fremsendt et nyt gavekort, forudsat at det bortkomne kort ikke er blevet aktiveret, da det ellers anses for at være modtaget.

 

Ekspeditionsgebyrer

Gebyr for forsendelse og håndtering udgør hhv. 20 kr. + 10 kr. For efterfølgende gavekort betales kun håndtering +10 kr.

 

Fortrydelsesret ved online køb

Du kan fortryde aftalen om køb af gavekort efter forbrugeraftaleloven.

Du har 14 dage til at fortryde købet og herefter 14 dage til at sende kortet retur.

Underretning om, at du har fortrudt aftalen samt returnering af gavekort skal ske til:

Frederikssund Erhverv
Havnegade 5 A
3600 Frederikssund
T: +45 47 31 06 85
E-mail: gavekort@fetc.dk

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage kuverten med kortet, eller undlade at hente kuverten på posthuset mv.

Når vi har modtaget gavekortet retur fra dig, indsætter vi hele det beløb, du har betalt på din bankkonto. Du skal selv betale forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af gavekortet. Når du accepterer salgs- og leveringsbetingelser, accepterer du samtidig kortbestemmelserne.

 

Gyldighed

Gavekortet udløber 3 år fra leveringsdato.
Restværdien på gavekortet kan på forlangende udbetales senest 1 år efter udløb.

 

Saldo

Du kan på alle tider af døgnet se gavekortets saldo på www.fetcgavekort.dk, ligesom du kan scanne QR-koden på kortets bagside.

 

Klage over selve gavekortet

Det er ikke muligt at klage til et privat eller et godkendt klagenævn, men ønsker du at klage, så kan du henvende dig til:

 

Frederikssund Erhverv

Havnegade 5 A

3600 Frederikssund

T: +47 31 06 85

E-mail: gavekort@fetc.dk

 

Klage over en vare/ydelse købt med gavekortet

Du skal henvende dig i den butik, hvor du har købt varen.

 

Persondatapolitik

Din datasikkerhed er vigtig for os. Vi behandler dine personlige oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med de relevante love om beskyttelse af databeskyttelse, herunder persondataloven. Læs mere her

 

Sprog

Denne aftale indgås på dansk.

 

Lovvalg & Værneting

Enhver tvist om Fjordlandskortet, der involverer Frederikssund Erhverv, er underlagt dansk ret, og Københavns Byret som første instans for behandling af sådanne tvister, medmindre præceptiv lovgivning tilsiger andet.

 

Kontakt os
Har du spørgsmål, kan vi kontaktes på gavekort@fetc.dk eller telefon +45 47 31 06 85 mandag til fredag fra 10:00-16.00 og fredag fra 09:00-15:00

 

Kortbestemmelser for ”Fjordlandskortet”

 

Udbyder:

Gavekortet ”Fjordlandskortet” udbydes af:

Frederikssund Erhverv

Havnegade 5 A

3600 Frederikssund

T: +45 47 31 37 01

Cvr.nr. 12 98 51 77

E-mail: gavekort@fetc.dk